fbpx
+31 6 2982 5181
annemiek@talks-business.nl

Wat is marketing?

De wereld van:

Marketing

Er zijn veel verschillende definities voor ‘marketing’ (bijv. op Wikipedia). Waar in het verleden marketing draaide om de 4 P’s (Product, Prijs, Promotie, Plaats) is het het afgelopen decennium volwassener geworden en draait het nu volledig om de toegevoegde waarde die een onderneming biedt.

Toegevoegde waarde

Dat komt omdat consumenten meer dan ooit tevoren mondiger zijn en op zoek zijn naar merken, producten of diensten die bij hen passen. Daarom is het belangrijk je marketingstrategie zo te vertalen dat je de belangrijkste normen en waarden van je doelgroepen erin terug laat komen. Alleen zo vergroot je je concurrentievoordeel!

Wil je marketing inzetten om je zakelijke (groei)ambities te behalen? Bedenk dan eerst waarmee je aan de slag wil. Heb je al een hele marketingcampagne in gedachte of ben je nog bezig met je marketingstrategie? En vergeet niet ook je communicatie- en saleskanalen op te lijnen! 

PAKKETTEN

Voorbeelden van marketing instrumenten

Branding 
Waarde propositie
Product-/markt combinaties
Online marketing
Search Engine Advertising  
Direct marketing
Social media advertising 
Sponsoring
Campagnes
Customer journey 
Prijsstelling 
Point of sale 

Meer informatie? 

NEEM CONTACT OP
WAT IS COMMUNICATIE

Communicatie is een instrument om connecties met je doelgroepen en klanten te maken. Wil je succesvol communiceren dan moet je relevant zijn en een goede timing hebben.

WAT IS SALES 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

MEER OVER TALKSBUSINESS

talksBusiness helpt ondernemers met groeien. Met een integrale benadering van marketing, communicatie & sales worden alle inspanningen leadgenerators