fbpx
+31 6 2982 5181
annemiek@talks-business.nl

Diensten

Werken aan een continue verbetercultuur

Jouw bedrijf heeft goud in handen, maar je kan wel wat hulp gebruiken bij het verbeteren van processen en de juiste (verbeter)mindset krijgen bij medewerkers. talksBusiness helpt je daarbij. Want door een integrale aanpak waarbij continuous improvement centraal staat, zorg je dat je altijd voldoet aan wat klanten van je verwachten of overtref je dit zelfs. Samen brengen we in kaart wat er nodig is en maken we een concreet stappenplan om jouw ambities als World Class organisatie waar te maken.

Werkwijze

1

OP ZOEK

Ben je op zoek naar een project-, change of innovatiemanager met kennis van lean six sigma en (scrum) product owner?

2

KENNISMAKEN

Zoek niet verder en maak een afspraak om kennis te maken. Dat kan face-to-face maar net zo makkelijke online.

3

PROJECTEN OF INTERIM

Ik ben beschikbaar op (freelance) project of interimbasis of schakel mijn netwerk voor je in. 

4

ACTIE!

Lijnen zijn kort en afspraken snel gemaakt. Meer weten? Neem gerust contact op!

PROJECT-/ IMPLEMENTATIEMANAGER

Van het maken en naleven van projectvoorstellen en budgetten tot en met de implementatie ervan. Aan de hand van de scope van een project gaan we aan de slag met einddoelgroepen, klanten en medewerkers om ambities in het project en van de organisatie waar te maken. 

LEAN SIX SIGMA BLACK BELT

Verbeteringen op korte en lange termijn vragen ieder om een eigen aanpak. Door de lean six sigma methode te hanteren, komt er inzicht in de mogelijkheden en prioriteer je de aandachtspunten op de korte termijn en lange termijn. Dit doe je niet topdown, maar juist met medewerkers erbij. 

TRANSITIE-/ CHANGE/ VERANDERMANAGEMENT

Organisaties zijn continu in beweging en de impact daarvan kan groot zijn op medewerkers. Hoe zorg je dat iedereen weet waarvoor hij is opgesteld? Hoe maak je dat iedere medewerker zich net zo betrokken voelt bij de verandering? Hoe zorg je dat verandering slaagt? Het zijn vragen die aandachtig moeten wordenbegeleid om veranderingen succesvol door te voeren.

PROPOSITIEMANAGER/ -ONTWIKKELAAR

De Voice of the Customer vertalen in concrete waarde die de organisatie kan toevoegen? Dat is voor veel bedrijven nog niet zo makkelijk.. Weet klantverwachtingen te overtreffen en zorg voor de juiste en vooral relevante proposities.  

Wil je meer weten? Stuur een berichtje

via annemiek@talks-business.nl of bel met 06-2982 5181.