fbpx
+31 6 2982 5181
info@talks-business.nl

Diensten

Marketing, communicatie en sales vanuit één gedachte

Jouw bedrijf heeft de potentie groot te worden, maar je kan wel wat hulp gebruiken bij het op papier krijgen van je visie en het uitdragen van je strategie. talksBusiness helpt je daarbij. Want door een integrale aanpak van marketing, communicatie en sales maak je van al je uitingen lead generators. Samen brengen we in kaart wat er nodig is en maken we een concreet stappenplan om jouw groeiambities waar te maken.

Werkwijze

1

KENNISMAKEN

Met een kop koffie erbij kijken we of er een ‘klik’ is en welke (groei)ambities er precies zijn. Dit vormt de basis van onze samenwerking. 

2

OPDRACHT OMSCHRIJVING

Bij stap 2 nemen we het actieplan door en bepalen we hoe en met wat talksBusiness jou gaat helpen (groei)ambities waar te maken.

3

AFSPRAKEN MAKEN

Vervolgens maken we duidelijke afspraken over looptijd, wat er van elkaar wordt verwacht en wat het kost. Verrassingen achteraf willen we voorkomen!

4

ACTIE!

Als we stap 1-2-3 hebben doorlopen, volgt vanzelfsprekend actie. Hier gaan we voor topresultaat!  

STRATEGIE EN BELEID

Om te groeien moet je eerst de strategie op orde hebben. Waar staat jouw onderneming voor? Welke doelgroepen spreek je aan? Wanneer is een campagne succesvol? TalksBusiness helpt je met het bepalen van de strategie en het eventueel uitwerken van het beleid. Samen bepalen we de koers en maken we stappen om je doelstellingen in concrete resultaten om te zetten.

CONCEPT ONTWIKKELING

Een duidelijke strategie zorgt voor meer creativiteit tijdens concept ontwikkeling. Dat klinkt tegenstrijdig, maar juist door binnen de kaders van de strategie te blijven is er focus. Concept ontwikkeling wordt ingezet om de tone of voice af te stemmen op de doelgroepen. Zodat je onderscheidend bent, maar wel herkenbaar blijft voor je klanten.

ONTWIKKELING EN REALISATIE

Als er behoefte is aan een andere website, een bedrijfsfilm of een ghost writer voor een blog of nieuwe folderlijn, schakel dan talksBusiness in. Door het omvangrijke partnernetwerk wordt het ideale team voor je samengesteld. Met dat dreamteam geven we vorm en inhoud aan de visuele identiteit van je onderneming. De aansturing gebeurt vanuit talksBusiness.

IMPLEMENTATIE EN UITVOER

Modellen en theorieën brengen geen brood op de plank. Je wil doorpakken en daarbij helpt een integrale aanpak van marketing, communicatie en sales je. Door een jaarplanning te bepalen kijken we samen welke mijlpalen er zijn. Of welke actualiteiten interessant zijn voor je doelgroep. ‘Praktisch’ is het uitgangspunt. Wil je actief zijn op social media, maar heb je de tijd er niet voor? Organiseer je een netwerk event en is de klus omvangrijker dan gedacht? TalksBusiness ondersteunt je met de praktische uitvoer.

SPARRINGSPARTNER

Soms wil je gewoon even met iemand sparren buiten je eigen organisatie. Als je met vragen zit zoals “Is dat idee wel af genoeg om naar de markt te brengen?” of “Heb ik wel de juiste doelgroep voor ogen?”. Maar ook als je een idee wilt pitchen omdat je binnenkort een belangrijke salesgesprek hebt, weet dan dat je een beroep kunt doen op de expertise van talksBusiness. Dat hoeven geen hele lange sessies te worden: vaak is een tijdsinvestering van 1-3 uur al voldoende om weer verder te kunnen.

TELEFONISCH BUSINESS CONSULT

Telefonisch overleg kan soms genoeg zijn om weer op volle kracht vooruit te kunnen. Daarom is er ook een mogelijkheid om telefonisch advies in te winnen. Heb je vragen over welke strategische keuze je moet maken, worstel je met de introductie van een nieuwe dienst/nieuw product, wil je overleggen of de doelgroepmarktbenadering die je hebt bedacht voldoende is? Vraag dan een telefonisch consult aan. Een telefonisch consult start vanaf 60 minuten en vooraf spreken we af hoe lang het mag duren.

Wil je meer weten? Stuur een berichtje

via info@talks-business.nl of bel met 06-2982 5181.