fbpx
+31 6 2982 5181
annemiek@talks-business.nl

Over talksBusiness

Over talksBusiness 

Voor ondernemers die hun bedrijf futureproof willen maken 

Omdat we in een tijd leven waar er continu gesproken wordt over het ‘futureproofen’/ toekomstbestendig maken van je bedrijf, weet je soms niet meer welke kant je op moet gaan. Want hoe maak je je bedrijf nu eigenlijk klaar voor de toekomst? Welke keuzes zijn er? Hoe richt je je interne organisatie daarop in? 

Het is niet altijd makkelijk goede keuzes voor je onderneming te maken als je er middenin zit. Troost je met de gedachte dat je niet alleen bent daarin. Ik heb al veel bedrijven meegemaakt, waar verandering op de agenda stond, maar waar in de praktijk directies en MT’s zochten naar manieren hoe dan. 

Omarm de verandering. Maak het eigen. 

Wanneer we samen aan de slag gaan om je bedrijf futureproof te maken, dan mag je van mij een praktische aanpak verwachten met een aantal gerichte stappen om te doorlopen. Deze geven richting aan het besluitproces, helpen de dialoog op gang en geven invulling aan het corporate verhaal. De herijkte strategie kan je als basis gebruiken van alle marketing, communicatie en sales uitingen die daarna volgen. 

Annemiek van Rheenen 
IK INVESTEER EEN UUR WANT IK WIL MEER HOREN

1+1=3: Het partner netwerk

TalksBusiness is een initiatief van Annemiek van Rheenen en bestaat uit een netwerk van vaste partners die stuk voor stuk vakinhoudelijke experts zijn. Door de krachten te bundelen ontstaat een dream team dat per opdrachtgever kan wisselen, maar altijd antwoord geeft op de verschillende vragen die je als ondernemer hebt. Dus of het nu gaat om:

Strategie
(true north)
Project
management
Integrale benadering 
Continuous improvement
Verander management
Waarde propositie


talksBusiness is jouw partner!

Uiteraard krijg je per project je vaste aanspreekpunt en is vooraf duidelijk wat de kosten zijn.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan! 

CONTACT