fbpx
+31 6 2982 5181
info@talks-business.nl

Workshop

Marketingplan in één dag! 

De snelste weg naar een marketingplan

Bij ondernemerschap hoort aandacht voor marketing. Als je je bedrijf wil laten groeien althans. Daarom is het belangrijk dat je met de juiste boodschap en op het juiste moment je doelgroepen laat weten wat je ze te bieden hebt. Maar veel ondernemers – van startend tot gevestigd – vinden het opstellen van een marketingplan erg ingewikkeld en doen het daarom maar half. Of zelfs helemaal niet… Zonde!

Concreet en to the point

Wil jij geen half werk doen? Vraag dan deze praktische workshop ‘Marketingplan in één dag’ aan. Met maximaal 8 deelnemers duiken we in één middag de diepte in met als resultaat een effectieve marketingstrategie én planning. Geen theoretisch gewauwel, maar to the point en concreet. Zodat je aan het einde van de dag weet welke stappen je op korte termijn kan nemen.

Voor wie

De workshop is interessant voor iedereen die een marketingplan moet maken, maar niet goed weet hoe. Onderwerpen die onder andere voorbijkomen zijn jouw dienst of product, de belofte aan je klant, wie je klant nu en in de toekomst is en hoe je hen kan bereiken. Samen bekijken we tenslotte welke kanalen je kan inzetten en wat daarvoor nodig is.

Resultaat

Een concreet stappenplan met praktische tips, acties voor het komend jaar en aanvullend advies vanuit talksBusiness. En dat in één middag.

Investering

INCOMPANY – € 2.795,- excl. BTW voor een workshop op eigen locatie, incl. materiaalkosten. Max. 8 personen

INDIVIDUEEL – € 365,- euro, excl. BTW, incl. catering en materiaalkosten. De groepsgrootte is max. 8 personen (zodat je genoeg persoonlijke aandacht krijgt).

Neem vrijblijvend contact met me op: annemiek@talks-business.nl of 06-2982 5181.