fbpx
+31 6 2982 5181
info@talks-business.nl

Ondernemen in Hellevoetsluis

Ondernemen in Hellevoetsluis

Ondernemers vind je overal in Hellevoetsluis. Wie kent nu niet het industrieterrein Kickersbloem, maar ook aan de Rijksstraatweg en in de Vesting is veel bedrijvigheid te vinden. De variatie aan bedrijven maakt het ondernemen in Hellevoetsluis in ieder geval heel divers! 

Je bedrijf laten groeien

Ben je op zoek zijn naar manieren om te groeien, dan heb je waarschijnlijk vragen die gaan over strategie, hoe je door contentmarketing meer zichtbaar op social media kunt zijn en welke marketing acties aanslaan bij je doelgroepen. Hele praktische vragen eigenlijk.

Let’s talk business

Als je op zoek bent naar manieren om je bedrijf te laten groeien, focus je dan niet exclusief op één ding. Zorg dat je leert hoe je marketing, communicatie en sales met elkaar integreert zodat al je uitingen leads voor je kunnen gaan genereren. 

talksBusiness heeft een methode ontwikkelt waardoor de verschillende disciplines het maximale uit elkaar halen. Er wordt gekeken naar je strategie en ambities, we gaan vervolgens in op je (gewenste) identiteit en nemen je doelgroepen onder de loep. Op basis daarvan bepalen we welke uitingen je kan ontwikkelen om op te vallen. 

MEER WETEN

HIERVOOR SCHAKEL JE TALKSBUSINESS IN

STRATEGIE EN IDENTITEIT

Twee onderwerpen waar ondernemers vaak op vastlopen: ‘hoe zorg ik dat mijn strategie op papier komt’ en ‘welke keuzes moet ik maken..’. Met een duidelijke stip op de horizon, maak je het jezelf makkelijker om concrete resultaten te behalen. Maak er een prioriteit van! 

BUSINESS DEVELOPMENT

Business development helpt je met goede bewerkingsstrategieën voor je doelgroepen. Want met proposities die aansprekend zijn kan geen klant meer ‘nee’ zeggen. Zorg dat je aantrekkelijk wordt voor je doelgroepen! Maak goede sales en marketing campagnes en blijf in beeld.

CONTENTMARKETING EN SOCIAL MEDIA

Opvallen bij (nieuwe) doelgroepen, ambassadeurs maken van je klanten, fans creeëren.. Nog nooit was social media zo’n goede manier om in contact te komen. Twijfel je over hoe je social media kan inzetten en wat een goede content marketing strategie is? Zet dan nu stappen om het eigen te maken. 

PROJECTMANAGEMENT

Soms heb je projecten die moeten gebeuren, maar waarvoor je de tijd niet hebt. Wil je met een strategisch thema aan de slag, een nieuwe propositie in de markt zetten, is er een beurs die aandacht behoeft? Met een goede planning en de juiste aanjager maak je van al je marketing, communicatie en sales acties echte lead generators. Leer hoe. 

Wacht niet langer! Neem vrijblijvend contact op. 

NEEM CONTACT OP